Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού δημητριακά καστανού ρυζιού
  • 1 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο
  • 1/2 φλ. τσαγιού μέλι
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαύρη σοκολάτα, λιωμένη
  • 2 κ. σ. λάδι καρύδας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα ασφαλές μπολ για φούρνο μικροκυμάτων ζεστάνετε το φυστικοβούτυρο, το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας για 1 λεπτό.
Βήμα 2
Προσθέστε τα δημητριακά στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Ρίξτε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ή στρωμένο με λαδόκολλα σκεύος ψησίματος και απλώστε το ομοιόμορφα. Παγώστε μέχρι να στερεοποιηθεί.
Βήμα 4
Σε ένα ασφαλές μπολ για φούρνο μικροκυμάτων, ζεστάνετε τη μαύρη σοκολάτα και το λάδι καρύδας.
Βήμα 5
Αφού το τραγανό μείγμα είναι στερεό, κόψτε το σε κομμάτια.
Βήμα 6
Βυθίστε τις μπάρες στο μείγμα της μαύρης σοκολάτας και ρίξτε την υπόλοιπη σοκολάτα από πάνω.
Βήμα 7
Ψύξτε ξανά μέχρι να στερεοποιηθούν. Αποθηκεύστε στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.