Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε φέτες
  • 3 αβοκάντο, σε κύβους
  • 1/3 φλ. τσαγιού καλαμπόκι
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 1/4 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
  • 2 κ. σ. φρεσκοκομμένο κόλιανδρο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το λάδι με το χυμό λεμονιού και το κύμινο. Αλατοπιπερώστε το ντρέσινγκ και ανακατέψτε ξανά.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ συνδυάστε τα αβοκάντο, τα ντοματίνια, το αγγούρι, το καλαμπόκι και τον κόλιανδρο.
Βήμα 3
Περιχύνετε απαλά με το ντρέσινγκ λεμονιού και σερβίρετε αμέσως.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.