Υλικά
- 55 ml βότκα
 - 30 ml φρέσκο εσπρέσο σε υγρή μορφή
 - 15 ml λικέρ καφέ
 - 5 ml απλό σιρόπι
 - 3 κόκκους εσπρέσο, για γαρνίρισμα
 - Πάγο για το χτύπημα
 
Εκτέλεση
- Γεμίστε ένα σέικερ για κοκτέιλ με πάγο. Προσθέστε τη βότκα, τον εσπρέσο, το λικέρ καφέ και το απλό σιρόπι.
 - Κλείστε με το καπάκι και ανακινήστε δυνατά για 20 δευτερόλεπτα.
 - Σουρώστε το κοκτέιλ σε ένα ποτήρι μαρτίνι και γαρνίρετε με τους κόκκους εσπρέσο.