Υλικά

  • 55 ml βότκα
  • 30 ml φρέσκο εσπρέσο σε υγρή μορφή
  • 15 ml λικέρ καφέ
  • 5 ml απλό σιρόπι
  • 3 κόκκους εσπρέσο, για γαρνίρισμα
  • Πάγο για το χτύπημα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Γεμίστε ένα σέικερ για κοκτέιλ με πάγο. Προσθέστε τη βότκα, τον εσπρέσο, το λικέρ καφέ και το απλό σιρόπι.
Βήμα 2
Κλείστε με το καπάκι και ανακινήστε δυνατά για 20 δευτερόλεπτα.
Βήμα 3
Σουρώστε το κοκτέιλ σε ένα ποτήρι μαρτίνι και γαρνίρετε με τους κόκκους εσπρέσο.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.