Υλικά

  • 1 καρβέλι ψωμί κομμένο σε κύβους
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα
  • 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • 3/4 κ. γλ. ψιλό θαλασσινό αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς, στρώστε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, περιχύστε ομοιόμορφα το ελαιόλαδο πάνω από τα κομμάτια του ψωμιού. Πασπαλίστε με το ιταλικό καρύκευμα, το σκόρδο σε σκόνη, αλάτι και πιπέρι πάνω από το ψωμί και ανακατέψτε απαλά μέχρι να ενωθούν καλά.
Βήμα 3
Απλώστε τους κύβους ψωμιού στο ταψί και ψήστε μέχρι να ροδίσουν, γυρίζοντας μια φορά στη μέση του ψησίματος για να ροδίσουν όλες οι πλευρές των κρουτόν.
Βήμα 4
Ο χρόνος μαγειρέματος θα εξαρτηθεί από το πάχος των κύβων.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.