Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 3 λωρίδες ξύσμα λεμονιού (από 1 λεμόνι), κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 κονσέρβα σάλτσα ντομάτας
  • 20 μεγάλες γαρίδες αποφλοιωμένες
  • 2 φλ. τσαγιού baby σπανάκι
  • 1/4 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε το σκόρδο και το ξύσμα λεμονιού μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν, περίπου για 1 λεπτό.
Βήμα 2
Προσθέστε τη σάλτσα τομάτας και αφήστε να σιγοβράσει. Τοποθετήστε τις γαρίδες στο τηγάνι και μαγειρέψτε σκεπασμένες, για 3 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε το σπανάκι και μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται, για 1 έως 2 λεπτά ακόμη.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με τη φέτα και σερβίρετε με ψωμί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.