Υλικά

  • 20 δίπλες
  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα
  • 1 φλ. τσαγιού κόκκινα φρούτα
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαρμελάδα φρούτα του δάσους ή φράουλα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σπάστε τις δίπλες που έχουν περισσέψει και στρώστε τα θρύμματά τους σε ένα μικρό ταψί.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και τη βανίλια και απλώστε πάνω από τη στρώση με τις δίπλες.
Βήμα 3
Απλώστε τα κόκκινα φρούτα πάνω από το μείγμα της κρέμας και συνεχίστε με τη μαρμελάδα, την οποία έχετε ζεστάνει σε δύο κουταλιές της σούπας νερό ώστε να αραιώσει.
Βήμα 4
Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.