Υλικά

  • 1 κ. σ. και 1/2 φλ. τσαγιού dressing για ασιατική σαλάτα
  • 450 γρ. άψητες γαρίδες, καθαρισμένες και ξεφλουδισμένες
  • Σφήνες λάιμ
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε τη 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τις γαρίδες.
  2. Μαγειρέψτε ανακατεύοντας για 1 λεπτό.
  3. Προσθέστε και το υπόλοιπο dressing και μαγειρέψτε μέχρι οι γαρίδες να γίνουν ροζ, για 1-2 λεπτά ακόμη.
  4. Σερβίρετε, στύψτε από πάνω το χυμό λάιμ και πασπαλίστε με τον κόλιανδρο.