Υλικά

  • 4 μήλα
  • 3 κ. σ. κανέλα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 100 βαθμούς.
  2. Λαδώστε ελαφρώς δύο σχάρες και βάλτε πάνω σε ένα ταψί.
  3. Κόψτε τα 2 μήλα σε λεπτές στρογγυλές φέτες, τοποθετήστε τες τη μία δίπλα στην άλλη στις σχάρες και πασπαλίστε με την κανέλα.
  4. Ψήστε για 90 λεπτά ή μέχρι να μήλα να στεγνώσουν. Σημειώστε ότι μόλις κρυώσουν θα γίνουν τραγανά.
  5. Τοποθετήστε με προσοχή σε ένα δίσκο για να κρυώσουν και επαναλάβετε με τα υπόλοιπα μήλα και κανέλα.