Υλικά

  • 4 μήλα
  • 3 κ. σ. κανέλα τριμμένη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 100 βαθμούς.
Βήμα 2
Λαδώστε ελαφρώς δύο σχάρες και βάλτε πάνω σε ένα ταψί.
Βήμα 3
Κόψτε τα 2 μήλα σε λεπτές στρογγυλές φέτες, τοποθετήστε τες τη μία δίπλα στην άλλη στις σχάρες και πασπαλίστε με την κανέλα.
Βήμα 4
Ψήστε για 90 λεπτά ή μέχρι να μήλα να στεγνώσουν. Σημειώστε ότι μόλις κρυώσουν θα γίνουν τραγανά.
Βήμα 5
Τοποθετήστε με προσοχή σε ένα δίσκο για να κρυώσουν και επαναλάβετε με τα υπόλοιπα μήλα και κανέλα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.