Υλικά

  • 5 καυτερές πιπεριές, χωρίς τα κοτσάνια τους
  • 2 συσκευασίες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο κόλιανδρο
  • 1 πρέζα σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο, τοποθετήστε τις καυτερές πιπεριές σε ένα μικρό ταψάκι και ψήστε για περίπου 5- 8 λεπτά.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις πιπεριές σε ένα μπολ και καλύψτε με διάφανη μεμβράνη. Αφήστε στην άκρη για 20 λεπτά.
Βήμα 3
Ξεφλουδίστε τις πιπεριές και ανακατέψτε τες με τις ντομάτες σε κύβους, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και τη σκόνη σκόρδου σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
Βήμα 4
Σερβίρετε με τορ​τίγ​ι​ες και τάκος για μια μεξικάνικη βραδιά στο σπίτι.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.