Υλικά

  • 250 γρ. φράουλες κομμένες σε φέτες
  • 300 γρ. σπανάκι
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κ. σ. σουσάμι
  • 1/4 φλ. τσαγιού φιλέ αμυγδάλου
  • 1 κ. σ. παπαρουνόσπορο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/4 φλ. τσαγιού λευκό ξύδι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/4 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μπολ τοποθετήστε το σουσάμι, τον παπαρουνόσπορο, την ζάχαρη, το λάδι, το ξύδι, την πάπρικα, το κρεμμύδι και την σάλτσα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Βήμα 2
Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το σπανάκι, τις φράουλες και το φιλέ αμυγδάλου.
Βήμα 3
Προσθέστε τη σάλτσα που έχετε τοποθετήσει στο ψυγείο και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Τοποθετήστε στο ψυγείο για επιπλέον 10- 15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.
TAGS