Υλικά

  • 4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς το κόκαλο)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 συσκευασία σάλτσα μανιταριών
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μία πρέζα σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιρερώστε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.
  2. Κάντε το ίδιο και με τη σκόνη σκόρδου.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τις μπριζόλες σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  4. Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.
  5. Ρίξτε τη σάλτσα μανιταριών, σκεπάστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία.
  6. Σιγομαγειρέψτε για 20- 30 λεπτά.