Υλικά

  • 4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς το κόκαλο)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 συσκευασία σάλτσα μανιταριών
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μία πρέζα σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αλατοπιρερώστε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 2
Κάντε το ίδιο και με τη σκόνη σκόρδου.
Βήμα 3
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τις μπριζόλες σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 4
Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.
Βήμα 5
Ρίξτε τη σάλτσα μανιταριών, σκεπάστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία.
Βήμα 6
Σιγομαγειρέψτε για 20- 30 λεπτά.
TAGS