Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 1 & 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένο μαϊντανό
  • 1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε φέτες
  • 220 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
  2. Σε ένα μικρό τηγάνι λιώστε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία και ανακατέψτε με τη σκόνη σκόρδου και το μαϊντανό.
  3. Τοποθετήστε τις φέτες ψωμιού σε μια λαδόκολλα σε ταψί και με ένα πινέλο μαγειρικής απλώστε το μείγμα βουτύρου και σκόρδου.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά και απομακρύνετε από το φούρνο.
  5. Γαρνίρετε με την τριμμένη μοτσαρέλα και τα υπολείμματα του μείγματος βουτύρου και ξαναψήστε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να αποκτήσει χρυσαφένια απόχρωση.