Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού λάδι καρύδας
  • 1/2 φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη
  • 3 κ. σ. μέλι
  • 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Λιώστε το λάδι καρύδας σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 2
Προσθέστε τη σκόνη κακάο, το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Ρίξτε το μείγμα σε ένα δίσκο ή σε μία παγοκύστη και τοποθετήστε στο ψυγείο για μία ώρα.
TAGS