Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 750 γρ. χοιρινό κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα κάρυ με καρύδα

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε υψηλή θρρμοκρασία.
  2. Σοτάρετε το χοιρινό κρέας στο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει, για περίπου 5 λεπτά.
  3. Προσθέστε στην κατσαρόλα τη σάλτσα κάρυ και σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το χοιρινό.
  4. Συνοδέψτε με αρωματικό ρύζι στον ατμό.