Υλικά

  • 1 μήλο κομμένο σε φέτες
  • 1 κ.τ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.τ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • μισό κουταλάκι κανέλα
  • 2 λεπτές φέτες τυρί τσένταρ
  • 2 φέτες ψωμί της αρεσκείας σας
  • λίγο βούτυρο (για το ψωμί)

Εκτέλεση

  1. Λιώνετε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και στη συνέχεια ρίχνετε τη ζάχαρη και τη κανέλα.
  2. Προσθέτετε τα κομμάτια μήλου και τα αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 5 λεπτά.
  3. Βουτυρώνετε μέσα-έξω το ψωμί και το γεμίζετε με το τυρί και τα μήλα.
  4. Το ψήνετε για 2-4 λεπτά και είστε έτοιμοι.