Υλικά

  • 4 φιλέτα σολομού
  • 3 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένο βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τα φιλέτετα σολομού σε ένα αλουμινόχαρτο μέσα σε ταψί.
  3. Απλώστε μια λεπτή στρώση μουστάρδας πάνω στο κάθε φιλέτο και αλατοπιπερώστε.
  4. Γαρνίρετε με την τριμμένη φρυγανιά και αλείψτε με το λιωμένο βούτυρο.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά ή μέχρι ο σολομός να τσιμπιέται εύκολα με ένα πιρούνι.