Υλικά

  • 4 φιλέτα σολομού
  • 3 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένο βούτυρο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα φιλέτετα σολομού σε ένα αλουμινόχαρτο μέσα σε ταψί.
Βήμα 3
Απλώστε μια λεπτή στρώση μουστάρδας πάνω στο κάθε φιλέτο και αλατοπιπερώστε.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με την τριμμένη φρυγανιά και αλείψτε με το λιωμένο βούτυρο.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά ή μέχρι ο σολομός να τσιμπιέται εύκολα με ένα πιρούνι.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.