Υλικά

  • 2 κ. σ. βούτυρο, ή περισσότερο αν χρειαστεί
  • 1 ματσάκι σπαράγγια
  • 1 κ. γλ. μέλι
  • 1/8 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι λιώστε τις δύο κουταλιές βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
  2. Μαγειρέψτε τα σπαράγγια στο λιωμένο βούτυρο, ανακατεύοντας μερικές φορές, μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 6- 8 λεπτά.
  3. Περιχύστε το μέλι πάνω από τα σπαράγγια και ανακατέψτε.
  4. Προσθέστε την σκόνη σκόρδου και το πιπέρι καγιέν, ανακατέψτε και σερβίρετε.