Υλικά

  • 8 μεγάλα αβγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι για την γεύση
  • 1/2 κ. γλ. πάπρικα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα αβγά σε μία κατσαρόλα και γεμίστε την με νερό μέχρι να τα καλύψει.
  2. Αφήστε να πάρει μια βράση το νερό και αφαιρέστε από την φωτιά.
  3. Καλύψτε με το καπάκι και αφήστε τα αβγά μέσα στο ζεστό νερό για 10- 12 λεπτά.
  4. Αφαιρέστε τα αβγά από το νερό, αφήστε να κρυώσουν, ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε.
  5. Τοποθετήστε τα ψιλοκομμένα αβγά σε ένα μπολ και προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατέψτε.
  6. Προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και ανακατέψτε.