Υλικά
- 1 ασπράδι αβγού, σε θερμοκρασία δωματίου
 - 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας
 - 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα αμυγδάλου
 - 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου
 - 1 κ. σ. αμύγδαλα σε φλέικς
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
 - Τοποθετήστε σε ένα μπολ το ασπράδι αβγού, την ζάχαρη και το εκχύλισμα αμυγδάλου και ανακατέψτε.
 - Προσθέστε το αλεύρι αμυγδάλου στο μείγμα και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί.
 - Πλάστε τα μπισκότα, τοποθετήστε τα στο ταψί και πασπαλίστε με τα φλέικς αμυγδάλου.
 - Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένια απόχρωση.
 - Αφήστε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.