Υλικά

  • 700 γρ. γάλα καρύδας
  • 1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι αγαύης
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα μέντας
  • 85 γρ. μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

  1. Κρυώστε καλά όλα τα υλικά πριν τα χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε την διαδικασία ψύξης.
  2. Τοποθετήστε το γάλα καρύδας σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε το μέχρι να αποκτήσει απαλή υφή.
  3. Προσθέστε το σιρόπι αγαύης και το εκχύλισμα μέντας και συνεχίστε το χτύπημα.
  4. Μεταφέρετε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την παρασκευή παγωτού. Προσθέστε την ψιλοκομμένη σοκολάτα και ψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρισμα.