Να τι πρέπει να κάνετε για λαχταριστά σπιτικά μπισκότα

Όλο το μυστικό κρύβεται στη ζύμη


ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΕΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
21:46
02/03/2020
1
loading

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης της Νέας Υόρκης, Kyle Bartone, μοιράζεται με όλους εμάς το τρικ που του δίδαξε η εμπειρία του για τα πιο νόστιμα σπιτικά κουλουράκια.

«Αφήστε τη ζύμη των μπισκότων να ‘‘ωριμάσει’’ για τουλάχιστον 24 ώρες πριν το ψήσιμο», μας λέει ο επαγγελματίας ζαχαροπλάστης και εξηγεί:

«Φτιάξε τη ζύμη σας και αφήστε τη στο ψυγείο για 1-2 μέρες. Αυτό θα ξηράνει ελαφρώς τη ζύμη και θα αποδώσει ένα μπισκότο με καλύτερη γεύση και υφή».

Ο Bartone μας λέει ακόμα πως το ίδιο ακριβώς έκανε και η ίδια η «εφευρέτρια» των μπισκότων σοκολάτας Ruth Graves Wakefield ήδη από το 1938. Εκείνη άφηνε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 36 ολόκληρες ώρες…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar sssssss

    Μην ακουτε βλακείες στην Ελλαδα εχουμε τα καλυτερα γλυκα,αυτα που βλέπετε είναι ετοιμα υλικα σε κουτι ,που προσθετης νερο και τα ψηνεις,ουτε γευση ουτε νοστιμιά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει