Υλικά

  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο
  • 2 κρόκους αυγού
  • 1/2 φλιτζάνι φρουκτόζη

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείστε στο μίξερ το βούτυρο και τη φρουκτόζη και χτυπήστε για 5 λεπτά.
  2. Ρίξτε έναν- έναν του κρόκους και ξαναχτυπήστε.
  3. Προσθέστε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα λεμονιού και χτυπήστε μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή και να μοιάζει με χυλό.
  4. Τοποθετείστε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα με ένα κουτάλι και ψήστε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα.