Υλικά

  • 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γ. μπεικιν
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 κούπα καστανή ζάχαρη
  • 1/2 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
  • 12 κ. γ. μη αλατισμένο, λιωμένο, χλιαρό βούτυρο
  • 1 αβγό
  • 1 κρόκος
  • 1 βανίλια
  • 1 1/2 κούπας κομματάκια σοκολάτας
  • χαρτάκια για ψήσιμο

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε την κρυσταλλική και την καστανή ζάχαρη με το βούτυρο και προσθέτετε το αβγό και τον κρόκο.
  2. Στη συνέχεια προσθέτετε τη βανίλια και το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και το αλάτι.
  3. Αλευρώνετε τα κομματάκια σοκολάτας με λίγο αλεύρι και τα προσθέτετε στο μείγμα.
  4. Γεμίζετε τα χαρτάκια ψησίματος μέχρι τα 3/4 περίπου.
  5. Ψήνετε στους 180 βαθμούς περίπου 10 λεπτά και τα αφήνετε να κρυώσουν.