Υλικά
- 1 ματσάκι ρόκα
 - 5 σύκα κομμένα στη μέση
 - 1 ματσάκι ματσάκι σπανάκι
 - 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
 - 5 φέτες προσούτο
 - 2 κουταλιές μπαλσαμικό
 - 2 κουταλιές ελαιόλαδο
 - 1/2 κούπα τριμμένα καρύδια
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τα σύκα, το σπανάκι, την παρμεζάνα, το προσούτο και τη ρόκα σε μια σαλατιέρα.
 - Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι και τα καρύδια.