Υλικά

  • 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 2 κ. σ. σάλτσα Worcestershire
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 1 μικρό κρεμμύδι, χοντροτριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
  • 1/2 φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλ. τσαγιού κέτσαπ
  • 1 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το air fryer στον αέρα στους 180 βαθμούς.
  2. Σε μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά, τη σάλτσα Worcestershire, 3/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι. Ανακατέψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Προσθέστε τον κιμά και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί.
  3. Σχηματίστε το μείγμα τσε τρεις φραντζόλες και τοποθετήστε το στο καλάθι του air fryer. Τηγανίστε στον αέρα για 10 λεπτά.
  4. Εντωμεταξύ, σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε την κέτσαπ και το βαλσάμικο ξύδι. Μεταφέρετε 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα σε δεύτερο μπολ και αφήστε το στην άκρη.
  5. Αλείψτε τις κορυφές και τις πλευρές των ρολών με το υπόλοιπο μείγμα κέτσαπ και συνεχίστε το ψήσιμο στον αέρα, 13 έως 16 λεπτά ακόμα.
  6. Αλείψτε με το μείγμα κέτσαπ που κρατήσατε και αφήστε τα να ξεκουραστούν τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τα κόψετε σε φέτες.