Υλικά

  • 450 γρ. φύλλο κρούστας
  • 280 γρ. γιαούρτι
  • 150 ml γάλα
  • 4 αυγά
  • 200 γρ. θρυμματισμένη φέτα
  • 150 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
  • 1 ή 2 κολοκυθάκια, στον τρίφτη
  • 5 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 3- 5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Σουσάμι για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το φύλλο με ένα ψαλίδι ενώ είναι διπλωμένο, τεντώστε το με τα δάχτυλά σας για να το διαχωρίσετε και αφήστε το στην άκρη.
  2. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  3. Βουτυρώστε το ταψί σε όλες τις πλευρές και προσθέστε στον πάτο του μία λαδόκολλα.
  4. Για να ετοιμάσετε τη γέμιση λιώστε το σκόρδο και προσθέστε το στο ελαιόλαδο, θρυμματίστε καλά τη φέτα, τρίψτε τα κολοκυθάκια σε ένα κόσκινο και στύψτε τα υγρά τους στο νεροχύτη πιέζοντας σε ένα σουρωτήρι, ψιλοκόψτε τον άνηθο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  5. Ανακατέψτε το γιαούρτι το γάλα και τα αυγά μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το φύλλο. Ανακατέψτε καλά.
  6. Προσθέστε το φύλλο σε 3 στάδια και ανακατέψτε πολύ καλά.
  7. Αδειάστε το μείγμα στη φόρμα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 55- 60 λεπτά.