Υλικά
- 2 φέτες από το αγαπημένο σας ψωμί
 - 2 αυγά
 - 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
 - 1 κ. σ. νερό
 - 1 κ. γλ. σιρόπι σφενδάμου
 - 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
 - 1/4 κ. γλ. κανέλα
 - 2 κ. γλ. βούτυρο
 - Λίγη κρέμα γάλακτος
 - Μούρα
 - Ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί
 - Σιρόπι σοκολάτας
 
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το νερό, το γλυκαντικό, τη βανίλια και την κανέλα και ανακατέψτε καλά.
 - Προσθέστε στο μείγμα το ψωμί και γυρίστε και από τις δύο πλευρές.
 - Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώστε το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέστε το μείγμα του ψωμιού.
 - Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει το ψωμί και απολαύστε τα με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες χαμηλών υδατανθράκων.