Εντυπωσιακά διαμερίσματα που ξεχωρίζουν για τις τεράστιες βεράντες και τα υπαίθρια τζακούζι μπορεί να θυμίζουν τα ρετιρέ στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, τα διαμερίσματα που αξίζουν γύρω στις 6 εκατ. λίρες το καθένα βρίσκονται αρκετά μακριά από το Los Angeles και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Παρόλο που οι κατασκευαστές ίσως δεν σκέφτηκαν ότι οι κάτοικοι του Λονδίνου δεν απολαμβάνουν τόσο τον ήλιο όσο οι κάτοικοι μεσογειακών χωρών, κοστολόγησαν υψηλά τα πρόσφατα ανακαινισμένα διαμερίσματα, γνωστά ως Penthouse 122 και Penthouse 127.

Οι υπαίθριοι χώροι των συγκεκριμένων διαμερισμάτων φτάνουν τα 1300 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτουν τζακούζι που χωράει 8 άτομα, κουζίνα, μπάρμπεκιου, μπαρ και ψυγείο.

Τα εν λόγω διαμερίσματα βρίσκονται στο Silicon Roundabout, ενώ εκεί βρίσκονται και οι περισσότερες τεχνολογικές εταιρείες.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν θυρωρό όλη τη μέρα, δύο θέσεις πάρκινγκ και έχουν ένα σύστημα ελέγχου φωτισμού, θερμοκρασίας και τηλεόρασης. Οι δύο κατοικίες εγκαινιάστηκαν στις 19 Ιουνίου και σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία «Tudorvale» το Penthouse 122 κοστίζει 5.5 εκατ. λίρες, ενώ το Penthouse 127 κοστίζει 5.75 εκατ. λίρες.