Πρόστιμα 40.000 ευρώ συνολικά σε δύο τράπεζες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς 

Καθυστέρησαν τη δημοσιοποίηση στοιχείων για την αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου το 2015


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20:56
20/11/2020
Πρόστιμα 40.000 ευρώ συνολικά σε δύο τράπεζες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς 
3
loading

Την επιβολή προστίμων συνολικά 40.000 ευρώ σε δύο τράπεζες αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Συγκεκριμένα, επέβαλε από 20.000 ευρώ πρόστιμο σε Alpha Bank και Eurobank, λόγω καθυστερημένης δημοσιοποίησης εκ μέρους τους προνομιακών πληροφοριών που αφορούσαν στη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού τους κεφαλαίου, το 2015.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε επίσης και το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας Νίκας για τη δημόσια προσφορά έως 13.288.535 νέων κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων -και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στην «Κατηγορία Επιτήρησης» της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar από Σαλό

  Για να καταλάβουμε όλοι, την κοινωνική ευαισθησία των Τραπεζών, μπορεί να κάνει μία βόλτα εργάσιμες ημέρες και ώρες για να δει τις ουρές έξω από αυτές !
  Είναι ο σεβασμός προς τους πελάτες τους.
  Ασφαλώς και δεν είναι λόγω πανδημίας.
  Πριν την πανδημία ήταν πολύ χειρότερα !
  Πήγαινες προ πανδημίας 8 το πρωΐ και έπαιρνες αριθμό για εξυπηρέτηση 262 ! ! ! ! !
  Τους οφειλέτες τους, τους συνεπείς σε όλη τους τη ζωή, τους κυνηγάνε δικαστικά μέχρι τέλειας οικονομικής και ψυχολογικής εξαντλήσεώς τους, με όλα τα υπάρχοντα δικαστικά μέσα. Εν αντιθέσει με τους μεγαλοοφειλέτες τους που ..... όλοι ξέρουμε.
  Στα τηλεφωνικά κέντρα οι τηλεφωνήτριες τους πλήρους ..... ευγένειας μέχρι εμετικής αηδίας !
  Η χειρότερη μελανή κηλίδα, τεραστίων διαστάσεων στην πρόοδο της Πατρίδας μας.
  Μπορεί κάποιος να την εξακριβώσει και από τα συνεχή τεράστια κέρδη τους, τις ανακεραλαιώσεις τους, αλλά και τις αισχρές απαιτήσεις τους προς κάθε Κυβέρνηση σε βάρος των Ελλήνων που πάντα πληρώνουν οι Έλληνες και έχουν πολλαπλά πληρώσει αυτοί που τώρα τους κυνηγάνε για γελοία ποσά ή γελοιότερα !

 2. avatar 20 χιλ ευρω

  20 χιλ ευρω στη καθε μια.Οσα θα παρουν απο τον εκπλειστηριασμο ενος μικρου γκαραζ απο τα χιλιαδες σπιτια που θα αρπαξουν.Ή αλλιως οσο προστιμο τρωει ενας μικρος βιοτεχνης για μια μικρη φορολογικη παραβαση.Σα δε ντρεπεστε ρε ξεφτιλεςΚατα τα αλλα χαιδευουν αυτα τα φιδια τις εισπρακτικες με χιλια ευρω προστιμο που εχουν κατατρομαξει τον κοσμο μεσα σ αυτη τη πρωτοφανη κριση με τον ιο που αναγκαζει το λαο να κλεινει τα μαγαζακια του και να πειναει.

 3. avatar Κώστας 7 +6

  Ωραίο πρόστιμο
  Αν δεν έχουν να τα βάλω εγώ
  Εδώ έχουμε δώσει 150δις ευρώ στις τράπεζες ανακεφαλαιοποιηση, έχουν να πληρώσουν παραπάνω αλλά πέφτει δούλεμα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει