Οριακή πτώση 0,24% σημειώνει αυτή τη στιγμή ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών στις 1457, 16 μονάδες, παρότι το πρωί φάνηκε να υπάρχει μία ελαφριά ανοδική τάση.

Σε μία ακόμη αποκαρδιωτική από πλευράς τζίρου και γενικότερης εικόνας συνεδρίασης, όπου το μισό και περισσότερο ταμπλό επιμένει να κινείται με μηδενικές έως ανύπαρκτες συναλλαγές, η εικόνα για τον Γενικό Δείκτη θα ήταν σαφώς χειρότερη, αν τα κέρδη της μετοχής του τίτλου της ΔΕΗ, δεν «ακούμπαγαν» το 3% έστω και με συναλλαγές που μετά βίας ξεπερνούν τις 180.000 τεμάχια.

Από τους υπόλοιπους τίτλους του 20άρη, μόνο ΟΤΕ και Τιτάν κινούνται μέχρι στιγμής με αξιοπρόσεχτα κέρδη, όμως, ειδικά στην περίπτωση του δεύτερου, ο όγκος των συναλλαγών θεωρείται τουλάχιστον φτωχός, αφού κινείται χαμηλότερα των 50.000 τεμαχίων.

Οριακά και με εναλλαγές πρόσημων μετά την όποια ανοδική αντίδραση, ο τίτλος της Εθνικής Τράπεζας καταγράφει οριακά κέρδη 0,11% ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός τίτλος του 20άρη, που έχει ξεπεράσει σε όγκο το 1 εκατ. τεμάχια.

euro2day