Σε κλήρωση για ταξίδια, αξίας 500 ευρώ το καθένα, στον προορισμό της επιλογής τους, με την υπογραφή της Travel Plan, θα συμμετάσχουν αυτόματα οι πελάτες, με κάθε νέο φορητό υπολογιστή Turbo-X με επεξεργαστή Intel (Pentium P6000, Core i3, Core i5 και Core i7).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 15νθήμερο 11-24/10, όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Πλαίσιο και το www.plaisio.gr θα βρουν τα top laptops για κάθε χρήση, αποκλειστικά μοντέλα και εξουσιοδοτημένο laptop service, για τους υπολογιστές Acer, HP, Toshiba και Turbo-X.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας έγινε door2door διανομή ειδικού καταλόγου laptop σε 500.000 σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος διανέμεται και από τα καταστήματα Πλαίσιο, οι βιτρίνες των οποίων έχουν διακοσμηθεί ανάλογα.

Η επικοινωνία υποστηρίζεται, επίσης, με εξωτερική διαφήμιση σε 1.500 σημεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ραδιοφωνικά μηνύματα & χορηγίες στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ για την online επικοινωνία έχουν δημιουργηθεί ειδικά banners και αναλυτική promo page στο www.plaisio.gr.