Επενδυτικά σχέδια στον τουρισμό και συγκεκριμένα στην αξιοποίηση μαρίνων αλλά και σύνθετων μικρών ξενοδοχειακών καταλυμάτων σχεδιάζει ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, όπως προκύπτει από τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη.

«Η Ελλάδα είναι μια ενδιαφέρουσα χώρα για επενδύσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κ. Ριμπολόβλεφ, Σεργέϊ Τσερνίτσιν.

Ο κ. Ριμπολόβλεφ κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε από τον υφυπουργό για την ελληνική οικονομία και για τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη χώρα μας.

Ο εκπρόσωπος του ρώσου μεγιστάνα δήλωσε την ικανοποίηση της ρωσικής πλευράς για την ποιότητα της ενημέρωσης και το διάλογο που είχε με τον κ. Μηταράκη.

Η σημερινή ήταν η πρώτη συνάντηση μετά από πρόσκληση που απηύθυνε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και θα επακολουθήσει και δεύτερη με άνθρωπο του γραφείο του κ. Ριμπολόβλεφ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος Μεγιστάνας συναντάται αυτή την ώρα με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ενώ αυτή την ώρα ο υφυπουργός συναντάται με αντιπροσωπεία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επικεφαλής της οποίας είναι υπουργός Επικρατείας Δρ. Soultan Al Jaber.