Τραμπ: Αν θέλω εγώ, θα έχουμε συμφωνία με την Κίνα

Ο Αμερικανός πρόεδρος πιστεύει ότι τα πάει πολύ καλά στις συνομιλίες


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
13:28
03/12/2019
Τραμπ: Αν θέλω εγώ, θα έχουμε συμφωνία με την Κίνα
1
loading

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι μια εμπορική συμφωνία με την Κίνα θα συναφθεί μόνο εάν το θελήσει το ίδιος, αν και πιστεύει ότι τα πάει πολύ καλά στις συνομιλίες.

«Τα πάω πολύ καλά σε ό,τι αφορά μια συμφωνία με την Κίνα, εάν θέλω να την πετύχω», δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο.

«Δεν νομίζω ότι εξαρτάται από το εάν θέλουν εκείνοι να το πετύχουν, το θέμα είναι εάν θέλω εγώ να επιτευχθεί. Θα δούμε τι θα γίνει».

«Τα πάω πολύ καλά εάν θέλω να πετύχω μια συμφωνία, δεν γνωρίζω εάν θέλω να το πετύχω, θα το ανακαλύψουν αρκετά σύντομα».

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι δεν έχει ορίσει προθεσμία για την επίτευξη εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα και ότι είναι ίσως καλύτερα να περιμένει μέχρι μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο του 2020.

«Δεν έχω προθεσμία, όχι. Κατά κάποιο τρόπο νομίζω ότι είναι καλύτερο να περιμένουμε μέχρι μετά τις εκλογές, με την Κίνα», δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στο Λονδίνο.

«Αλλά εάν θέλουν να συνάψουν μια συμφωνία τώρα, θα δούμε κατά πόσο θα είναι σωστή η συμφωνία, πρέπει να είναι σωστή».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar te

    τελικα ολοι αυτοι οι τυποι αυτου του ειδους ειναι ολοι ιδιοι στο πως σκεφτονται
    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΤΡΑΜΠ - ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ - ΣΑΛΒΙΝΙ - ΜΑΔΟΥΡΟ - ΟΡΜΠΑΝ
    ειναι αυτοι και κανενας αλλος

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει