ΟΑΕΔ: Νωρίτερα το δώρο Χριστουγέννων και τα επιδόματα

Δείτε τις ημερομηνίες


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11:43
27/11/2019
ΟΑΕΔ: Νωρίτερα το δώρο Χριστουγέννων και τα επιδόματα
3
loading

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, θα καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων έτους 2019 από τον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, τα επιδόματα θα προπληρωθούν ως εξής:

 • Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
 • Επίσης, από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα ξεκινήσουν να προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων. Η καταβολή θα γίνει από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων θα γίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, καθώς και των μακροχρονίως ανέργων (μέσα στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί) εξακολουθεί να ισχύει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Τώρα που ήρθε η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  5,5 Δις ....και βγήκαμε απο την κρίση κατα τους κυβερνητικούς και ΣΙΑ .......
  Μην ξεχάσετε να δώσετε και το δώρο Χριστουγέννων που έκοψε —ο προηγούμενος Αλλά Και σημερινός υπουργός εργασίας και συνέχισαν οι τροϊκανοί του ΣΥΡΙΖΑ— στους Δημόσιους υπαλλήλους ...... #ήρθεηανάπτυξη. #ΑΔΕΔΥ για λίγους

 2. avatar Τόνο Μάσας.

  Κάποιος έλεγε οτι με τα επιδόματα δεν γίνεται κοινωνική πολιτική οτι είναι ζητιανιά και εμπόριο ελπίδας και μπλα μπλα μπλα
  Γειά σας Είμαι ο Κούλης και είμαι αταχτούλης. Θέλετε να βγούμε μαζί μια φωτογραφία?

  1. avatar tboni2

   Ρε μάσα το μόνο σωστό και λογικό αναγκαίο επίδομα είναι το επίδομα ανεργίας κι εσύ το κατηγορείς; κανονικά πρέπει να κοπούν όλα τα άλλα επιδόματα και να δίνετε επίδομα ανεργίας σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ και αυξημένο και μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι το μόνο επίδομα που από τους 900.000 ανέργους παίρνουν μόνο 120000 και αυτοί για λίγο διάστημα και ψίχουλα. ΝΤΡΟΠΉ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει