Παρατείνεται μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2013 η ισχύς των κωδικών πρόσβασης των φορολογουμένων φυσικών προσώπων στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TaxisNet.

Με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γεωργίου Μαυραγάνη στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των φορολογουμένων, δόθηκε νέα προθεσμία για την ισχύ των κωδικών πρόσβασης χρηστών φυσικών προσώπων στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TaxisNet.

Συγκεκριμένα, οι υφιστάμενοι κωδικοί θα ισχύουν έως και την 30η Αυγούστου 2013 και με αυτούς θα υποβάλλονται οι κάθε είδους δηλώσεις.

Σημειώνεται πως η σχετική προθεσμία για την ισχύ των κωδικών πρόσβασης των χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, που είναι φυσικά πρόσωπα και ήταν εγγεγραμμένοι πριν την έναρξη λειτουργίας του νέου TaxisNet εξέπνεε σήμερα ωστόσο μετά από αιτήματα λογιστών – φοροτεχνών, αλλά και μετά από προβλήματα στο νέο TaxisNet δόθηκε τετράμηνη παράταση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.