Η Ιαπωνία προειδοποιεί για την αύξηση δασμών στα αυτοκίνητα

Μέτρα που συνάδουν με τους κανονισμούς του ΠΟΕ ζητεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
8:21
22/05/2019
Η Ιαπωνία προειδοποιεί για την αύξηση δασμών στα αυτοκίνητα
1
loading

Αρνητικές συνέπειες για την αμερικανική και την παγκόσμια οικονομία θα είχε η αύξηση των δασμών στα εισαγόμενα αυτοκίνητα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως προειδοποίησε σήμερα ο Ιάπωνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιοσιχίντε Σούγκα.

Ο Σούγκα υπογράμμισε ότι τα όποια μέτρα λαμβάνονται για τη ρύθμιση των διεθνών εμπορικών συναλλαγών πρέπει να συνάδουν με τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

Η δήλωση έγινε λίγες ώρες αφότου η ένωση των ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών εξέφρασε έντονη ανησυχία για τον ισχυρισμό του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατά τον οποίο ορισμένα εισαγόμενα αυτοκίνητα και ανταλλακτικά εγείρουν απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ, το βλέμμα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας παραμένει καρφωμένο στην Ουάσινγκτον, εν αναμονή ενδεχόμενης αύξησης των δασμών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΖΑΦΟΝΤ ΜΠΙΜΠΛΙΜΠΡΟΞ

    Ο Τραμπ ανησυχεί τάχα για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Πρώτα η HUAWEI και τώρα τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα. Αλήθεια τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα και τα ανταλλακτικά με ποιο τρόπο απειλούν τις ΗΠΑ? Μάλλον δικαιολογίες ψάχνει για να αναγκάσει τους Αμερικάνους να αγοράζουν Αμερικανικά προϊόντα....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει