Μέτρα για την αντιμετώπιση εμπορίου παράνομων τσιγάρων

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ τα κυκλώματα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
1:20
19/07/2012
Μέτρα για την αντιμετώπιση εμπορίου παράνομων τσιγάρων
1
loading

Μέτρα για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων στην Ελλάδα που έχει σημαντικές επιπτώσεις στα κρατικά έσοδα και το νόμιμο εμπόριο, συζητήθηκαν στη συνάντηση του ειδικού γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) Ιωάννη Διώτη με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Παπαστράτος» Νικήτα Θεοφιλόπουλο.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών ως πρώτο βήμα αυτής της συνεργασίας, η «Παπαστράτος» θα καλύψει εξ ολοκλήρου το κόστος καταστροφής μεγάλης ποσότητας κατασχεμένων τσιγάρων, πρώτων υλών και μηχανημάτων. Επιπλέον, η καπνοβιομηχανία προσφέρθηκε να παράσχει τεχνογνωσία, εκπαίδευση και πόρους για την ενημέρωση του εμπορίου και των καταναλωτών.

Από την πλευρά του, ο κ. Διώτης καλωσόρισε την πρωτοβουλία της εταιρίας για την από κοινού αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων στην Ελλάδα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar axl954

    Και τόσα χρόνια που ο Σύνδεσμος Εταιρίών Εμπορίας Πετρελαιοειδών φωνάζει και παρακαλά να συνδράμει για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων, γιατί εκεί το ΣΔΟΕ δεν κάνει τίποτα??? Ισως είναι πολλά τα λεφτά Αρη....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει