Μετά από πολυετή εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία, ο κ. Μηνάς Μαυρικάκης, διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Η συνεργασία του κ. Μαυρικάκη με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ξεκίνησε το 1978 από το Τμήμα Τεχνικής Διεύθυνσης, για να ακολουθήσουν πολλοί ρόλοι στα Τμήματα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ. Το 1995 ανέλαβε τη θέση του Business Development Manager για τις δραστηριότητες της εταιρίας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, και συγκεκριμένα τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και την Αλβανία.

Κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του είναι τα λανσαρίσματα μιας σειράς προϊόντων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην ελληνική αγορά, όπως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ, η μπίρα FISCHER, καθώς και η κυκλοφορία της αμιγώς ελληνικής μάρκας ΑΛΦΑ. Στις επιτυχίες του περιλαμβάνεται και η μάρκα Heineken, την ευθύνη της οποίας είχε για αρκετά χρόνια, καθώς και η χορηγία της μάρκας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004.

Από το 2006 έως σήμερα υπηρετεί την Αθηναϊκή Ζυθοποιία με το ίδιο ασίγαστο πάθος, συνέπεια και αφοσίωση από τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων, αναπτύσσοντας περαιτέρω την εξωστρέφεια της εταιρίας.

Η Διεύθυνση, υπό την καθοδήγησή του, έχει αναγνωρισθεί πολλάκις και αποσπάσει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, τόσο στα πλαίσια του Ομίλου Heineken όσο και εκτός. Ενδεικτικά αναφέρεται πως η Ελλάδα, παρά τη δύσκολη συγκυρία, αναδείχθηκε ως η αγορά της χρονιάς στα βραβεία Heineken Global C&CA Awards 2013. Επίσης, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ήταν η πρώτη εταιρεία που κατάφερε να λάβει το βραβείο Platinum CR Index.

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ευχαριστούν από καρδιάς τον κ. Μαυρικάκη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία και του εύχονται κάθε επιτυχία για το μέλλον.