Η Avon Ελλάδας ανακοινώνει ότι έχει αναθέσει από την 1η Νοεμβρίου 2017 τη γενική διεύθυνση της εταιρίας στον Σπύρο Τσιλιγιάννη, ένα καταξιωμένο στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε εξαιρετικά στρατηγικές θέσεις της εταιρίας, ο οποίος έρχεται να συμβάλλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα, αλλά και να ενισχύσει τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της.

Η Avon ευχαριστεί θερμά την απερχόμενη γενική διευθύντρια, Μαριάννα Νάνου, η οποία με την επιμονή, τη στρατηγική της σκέψη και τη δέσμευσή της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Avon και των ανθρώπων της και οδήγησε την εταιρία σε μεγάλες επιτυχίες από τη θέση αυτή από το 2006 έως σήμερα.

Η ίδια υπήρξε στέλεχος της Avon τα τελευταία 18 χρόνια. Ο κος Τσιλιγιάννης παραλαμβάνει πλήρως τη σκυτάλη από την κα Νάνου στο τέλος Νοεμβρίου, όπου θα ολοκληρωθεί η περίοδος παράδοσης των καθηκόντων της.

Ο κος Τσιλιγιάννης ανήκει στο δυναμικό της Avon από το 2003 και διαθέτει πλούσια εμπειρία στον τομέα των Πωλήσεων, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της Εξυπηρέτησης Πελατών. Έχει λάβει πολλαπλές βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις από την εταιρία, για διάφορα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με μεγαλύτερες τη βράβευσή του για την αναδιοργάνωση του Supply Chain στη Γερμανία και την ανάδειξή του ως Talent Developer of the Year το 2011. Είναι Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος τίτλου MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σε σύντομο σχόλιό του, ο κος Τσιλιγιάννης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή της Avon Ελλάδας, που ανήκει σε έναν πολυεθνικό οργανισμό στο χώρο της ομορφιάς. Εξοπλισμένος με την πείρα των προηγούμενων ετών και με το «βλέμμα» στραμμένο στο μέλλον και την ανάπτυξη, σκοπός μου θα αποτελέσει η περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας, η ανάδειξη της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία και η πρόοδος των ανθρώπων της».