Νέο Customer Unit για την περιοχή της Μεσογείου

Στόχος η κυριαρχία στην αγορά των Android smartphones


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17:20
19/01/2012
Νέο Customer Unit για την περιοχή της Μεσογείου
loading

Ένα νέο Customer Unit που θα περιλαμβάνει πλήθος χωρών, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα, ίδρυσε η Sony Ericsson. Τη θέση του vice president του νέου αυτού τμήματος, που φέρει την ονομασία «Customer Unit Mediterranean», ανέλαβε ο Αντώνης Μπαρούνας.

Η έδρα του Customer Unit βρίσκεται στη Γαλλία, ενώ οι αγορές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Αντώνη Μπαρούνα είναι αυτές της Ισπανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Βελγίου, Λουξεμβούργου, Ελλάδας, Τουρκίας, Ισραήλ, Κύπρου και Μάλτας. Τοπικά γραφεία θα βρίσκονται σε Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Το Customer Unit Mediterranean φιλοδοξεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της εταιρίας στην αγορά του Android, καθώς με τα smartphones της θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ως μέρος της στρατηγικής των 4 οθονών της Sony. Η νέα δομή θα συμβάλλει στην ταχύτερη λήψη αποφάσεων καθώς και στην εξέλιξη του Xperia.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτό το ρόλο σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στην εξέλιξη της εταιρίας. Με τα Xperia smartphones ως βασικό στοιχείο της στρατηγικής 4 οθονών της Sony, και με εστίαση στην πλατφόρμα Android, θα προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες επικοινωνίας και διασκέδασης στους καταναλωτές μας στην περιοχή της Μεσογείου» δήλωσε ο Α. Μπαρούνας.

O A. Mπαρούνας έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, με πιο πρόσφατες τις επιτυχίες της Sony Ericsson στη Δυτική Ευρώπη. Σαν vice president του Customer Unit Mediterranean, o A. Mπαρούνας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εδραίωση της ηγετικής θέσης της εταιρίας στην αγορά του Android.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει