Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της αγοράς έχει σήμερα ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, εγκαινιάζοντας μία νέα διαδικασία τακτικής ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με το επιχειρείν.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 11:00 με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος, την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, τη Γενική Συνομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών, το Σύνδεσμο Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης, το Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο.

Η δεύτερη συνάντηση θα γίνει στις 12:30 με τη συμμετοχή εκπροσώπων από: το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων, το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.