Το νέο εργοστάσιό της στο Μαρκόπουλο Αττικής παρουσίασε, σήμερα, η Media Strom, στο πλαίσιο της πολιτικής της εταιρείας για ενίσχυση της ελληνικής αγοράς σε μία εξαιρετικά δυσμενή για τη χώρα οικονομική συγκυρία, κατά την οποία οι μεγάλες επενδύσεις στον κλάδο της στρωματοποιΐας πραγματοποιούνται σε χώρες των Βαλκανίων.

Η επένδυση κόστισε 25 εκατ. ευρώ και στόχο έχει την

• Αύξηση της απασχόλησης κατά 22% , με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

• Βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, χωρίς αύξηση των τιμών, αφού το νέο εργοστάσιο έχει εξοπλιστεί με μια μοναδική γραμμή παραγωγής στρωμάτων, αποτελούμενη από τα καλύτερα μηχανήματα των κορυφαίων κατασκευαστών στον κόσμο, για να εξασφαλίζει άριστη συμπεριφορά και σταθερή απόδοση στο χρόνο για κάθε στρώμα.

• Προσφορά κορυφαίας ποιότητας στρωμάτων σε τιμές ανταγωνιστικές και προσιτές σε όλους, αφού ο καλός ύπνος είναι πολύτιμο αγαθό και δικαίωμα όλων των ανθρώπων.

Στο εγγύς μέλλον αναμένεται η ολοκλήρωση ενός ακόμη κτιριακού συγκροτήματος με τις τελευταίου τύπου υπηρεσίες logistics, οι οποίες θα επιτρέπουν την πλήρη αυτοματοποίηση στην αποθήκευση, αναζήτηση εμπορευμάτων και φόρτωση για διανομή, καθώς και τα νέα γραφεία της εταιρείας, συνολικού κόστους επένδυσης 15.000.000 ευρώ.