Η τελετή παράδοσης της δωρεάς μηχανογραφικού εξοπλισμού από την εταιρεία «Motor Oil (Hellas)» προς τις Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Αντωνίου Οικονόμου, ως εκπροσώπου του υπουργού Νίκου Δένδια.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Οικονόμου ανέφερε τη βαρύτητα της σημασίας της εν λόγω δωρεάς της εταιρείας, καθόσον αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της στήριξης και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα γενικότερα ενώ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση προκειμένου στο μέλλον να υλοποιηθούν ανάλογες πράξεις και από άλλους φορείς του σύγχρονου επιχειρείν.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης και ο γενικός διευθυντής Πληροφορικής της «Motor Oil (Hellas)» Νικόλαος Γιαννακάκης.

Στην τελετή -που διοργανώθηκε από το ΓΕΕΘΑ- παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ υποπτέραρχος Ιωάννης Κωτσάκης, καθώς και στελέχη του ομίλου «Motor Oil (Hellas)».