Είναι η συγκλονιστική στιγμή που δεκάδες πουλιά πέφτουν ταυτόχρονα από τον ουρανό και πεθαίνουν στην πολιτεία Chihuahua στο Μεξικό. Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν απάντηση στο μυστήριο.

Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας άρχισε να διαδίδεται ευρέως στο διαδίκτυο το περασμένο Σάββατο. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Reuters.

Όπως γράφει η New York Post, τα πουλιά – που αναφέρονται ως κιτρινοκέφαλα κοτσύφια – εντοπίστηκαν νεκρά στα πεζοδρόμια από τους κατοίκους της πόλης Cuauhtémoc.

Τα πουλιά αυτά ταξιδεύουν από τον βόρειο Καναδά μέχρι το Μεξικό για να περάσουν τον χειμώνα τους εκεί, αναφέρει το δημοσίευμα.

Κάποιοι υποθέτουν ότι η μεγάλη ατμοσφαιρική ρύπανση στην περιοχή πιθανόν να ευθύνεται για τον θάνατό τους, σημειώνει η New York Post.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για το μυστήριο με τα νεκρά πουλιά

Η συγκεκριμένη είδηση φαίνεται πως έκανε εντύπωση στον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρεται σε αυτή σε ανάρτησή του στο Facebook.

Εκατοντάδες τσίχλες πέθαναν σε μια στιγμή και χωρίς προφανή λόγο, σε ένα βίντεο που καταγράφηκε στο Cuauhtémoc του…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, February 13, 2022