Σκαρφάλωσε και μπήκε στο κλουβί μιας αρκούδας

Ο τολμηρός άντρας, θέλησε να την τρομάξει


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
15:57
29/05/2015
Σκαρφάλωσε και μπήκε στο κλουβί μιας αρκούδας
3
loading

Τελικά, είναι αλλόκοτοι αυτοί οι άνθρωποι… Ο άντρας που βλέπετε στις φωτογραφίες, είχε τη φαεινή ιδέα να σκαρφαλώσει στα διαχωριστικά που τον προστάτευαν από μια αρκούδα, και βρέθηκε μια ανάσα από το άγριο ζώο!

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στα social media (imgur) και όπως αναφέρθηκε, το συμβάν έλαβε χώρα στον ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας, στην Πολωνία. Όπως φαίνεται, ο ...τολμηρός πλησιάζει την αρκούδα και βάζει το χέρι του στο στόμα της ενώ σε ένα άλλο καρέ, ο άντρας μοιάζει να τη χτυπάει και να τρέχει μακριά.

Οι υπεύθυνοι πάντως του ζωολογικού κήπου είναι έξαλλοι με τον εν λόγω άντρα. «Η αρκούδα δεν επιτέθηκε στον άντρα. Η αρκούδα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, στέκεται στο ίδιο σημείο όταν ο άντρας την πλησιάζει και της επιτίθεται», ανέφερε η Maria Krakowiak, επιστάτρια του ζωολογικού κήπου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar DNE1974

  Είτε είναι , είτε όταν τον είδε η αρκούδα κατά παράφραση του ανεκδότου σκέφτηκε : μάλλον ο άνθρωπος θα είπε < ας κάνω καμμιά μ.......α να περάσει η ώρα > και έτσι δεν ασχολήθηκε μαζί του και τον έγραψε.

  1. avatar DNE1974

   Είτε είναι παλιοί , είτε όταν τον είδε η αρκούδα κατά παράφραση του ανεκδότου σκέφτηκε : μάλλον ο άνθρωπος θα είπε < ας κάνω καμμιά [...] να περάσει η ώρα > και έτσι δεν ασχολήθηκε μαζί του και τον έγραψε.

 2. avatar Rasputin

  Τι [...]......βλάκας......[...].... Κρετίνος Θεέ μου ....έπρεπε η αρκούδα να μην τον αφηνε να φύγει αλλα με τα νύχια της να του ξεΣκιζε το δέρμα για να βλεπει τα σημάδια όλη του την ζωή

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει