Μια μικρή γάτα στην Τουρκία έχει γίνει viral καθώς έχει τέσσερα αυτιά και ένα πρόβλημα στο σαγόνι της η οποία δεν της επιτρέπει να βάλει εξ ολοκλήρου τη γλώσσα της μέσα στο στόμα της. Η Midas, το γατάκι με τα 4 αυτιά, ήρθε στον κόσμο έχοντας μόνιμα την γλώσσα του έξω και ένα σημείο με διαφορετικό τρίχωμα σε σχήμα καρδιάς στην κοιλιά του. Γεννημένη αδέσποτη στην αυλή μιας οικογένειας στην Άγκυρα της Τουρκίας, η γάτα έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως κερδίζοντας 125.000 ακόλουθους στο Instagram.

Η μοναδική εμφάνισή της είναι το αποτέλεσμα μιας γενετικής μετάλλαξης που της χάρισε ένα δεύτερο σετ αυτιών και ένα σαγόνι που δεν τακτοποιήθηκε ποτέ σωστά. Ο κτηνίατρος Ρεσάτ Νούρι Ασλάν είπε ότι η κατάστασή της δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία και την ακοή της. Επίσης ανέφερε στο Reuters, ότι όλα τα αυτιά -μικρά και μεγάλα- συνδέονται με τον ακουστικό πόρο.

Γεννημένος με πέντε αδέρφια, η Midas έκλεψε την καρδιά του Canis Dosemeci που έκτοτε την υιοθέτησε στην οικογένεια. «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να αγοράσουμε μια γάτα, απλώς θέλαμε να σώσουμε μια γάτα από το δρόμο και θέλαμε να την υιοθετήσουμε», είπε ο Dosemeci.

Ο Μίδας που πήρε το όνομά του από τον διάσημο βασιλιά με τα αυτιά γαϊδάρου

Το όνομα Μίδας το εμπνεύστηκε από τον Βασιλιά της ελληνικής μυθολογίας. Εκτός από το ότι μπορούσε να μετατρέψει ό,τι άγγιζε σε χρυσό, ο βασιλιάς Μίδας ήταν διάσημος για τα αυτιά του γαϊδάρου που είχε.

Και αν όλα αυτά δεν αρκούν για να κερδίσει την αγάπη σας τότε φτάνει μία τρυφερή πόζα που θα αποκαλύπτει τπο σημάδι στην κοιλιά της για να σας κάνει να λιώσετε. Το κορίτσι μας ξέρει πραγματικά πώς να δουλεύει με τον φωτογραφικό φακό.

H Μίδας δεν είναι σε καμία περίπτωση το μόνο ζώο με γενετικές ανωμαλίες. Το 2019, μια διάσωση αποκάλυψε ότι ένα κουτάβι που ονομάστηκε Narwhal, το οποίο είχε μια επιπλέον ουρά στο κεφάλι του.

Ένας άλλος σκύλος βρέθηκε την ίδια χρονιά να έχει δύο στόματα και ένα αυτί. Το δεύτερο στόμα περιείχε μερικά ραγισμένα δόντια τα οποία αφαιρέθηκαν αφήνοντας το κουτάβι να ζήσει μια χαρούμενη ζωή.