Ένας γερμανικός ποιμενικός χαιρετίζεται ως ήρωας στα κοινωνικά μέσα μετά το ανδραγάθημά του.

Το θηλυκό λυκόσκυλο Sadie είδε το αφεντικό της να καταρρέει μέσα στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ της Νέας Υόρκης.

Χωρίς να χάσει χρόνο, τον άρπαξε τρυφερά και τον έσυρε ως το κινητό του τηλέφωνο. Ο Brian, όπως κατονομάζεται από το καταφύγιο ζώων Ramapo-Bergen Animal Refuge όπου ζούσε προηγουμένως το σκυλί και μοιράστηκε την ιστορία online, είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

A Very Special RBARI Story! RBARI Alumni Sadie saved owner’s life, as she drags him to help after suffering a…

Posted by Ramapo-Bergen Animal Refuge on Tuesday, February 2, 2021

Ήταν μόνος με το σκυλί στο σπίτι, πεσμένος στο πάτωμα χωρίς να μπορεί να σηκωθεί. Η 6χρονη Sadie του έγλειφε το πρόσωπο για να τον κρατήσει ξύπνιο και τον έσυρε μετά στο δωμάτιο ως το κινητό του, επιτρέποντάς του έτσι να καλέσει σε βοήθεια.

«Όταν κατέρρευσε, η Sadie δεν έφυγε ποτέ από κοντά του … Η Sadie είναι ο μόνος λόγος που μπόρεσε ο Brian να καλέσει σε βοήθεια».

Ο άντρας την είχε υιοθετήσει πριν από μερικούς μήνες. Το σκυλί μένει τώρα με την οικογένειά του, όσο εκείνος αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης.

«Ο Brian έδωσε στη Sadie μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, όταν την υιοθέτησε και την καλωσόρισε σπίτι του. Αυτή τη φορά, ήταν η Sadie αυτή που έδωσε στον Brian μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή», σημειώνει το καταφύγιο ζώων στην τρυφερή ανάρτησή του στο Facebook

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.