Απορροφημένος ο δύτης στo βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, προσπαθεί να πιάσει ένα ψάρι. Όταν σηκώνει το βλέμμα του όμως, αντιλαμβάνεται πως στην «παρέα» έχει προστεθεί ακόμα μία παρουσία: ένας καρχαρίας!

Ο δύτης Jason Dmitri αναζητούσε λιονταρόψαρα στην Καραϊβική όταν τον πλησίασε ο καρχαρίας, τρομάζοντάς τον. Με μοναδικό εξοπλισμό «άμυνας» ένα καμάκι, όπως εξηγεί η Daily Mail, ο δύτης επιχειρεί να διώξει τον καρχαρία που αρχικά κολυμπά σε κύκλους από κάτω του και στη συνέχεια τον ακολουθεί προς την επιφάνεια της θάλασσας με τα σαγόνια ανοιχτά!

Η «συνάντηση» καταγράφηκε από την κάμερα GoPro που είχε ο δύτης.

«Αγαπώ πολύ αυτό το μέρος και θα συνεχίσω να βουτάω εκεί για την υπόλοιπη ζωή μου. Σε καμία περίπτωση δεν με αποθάρρυνε η συνάντηση αυτή από το να ξαναβουτήξω στο νερό. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως κυνηγώ τα λιονταρόψαρα για να συμβάλω στην προστασία του ύφαλου από τη ζημιά που προκαλούν. Ο καρχαρίας δρούσε στο φυσικό του περιβάλλον, δεν ήθελα να του κάνω κακό», τόνισε ο δύτης.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.