Οι δύτριες που σώζουν καρχαρίες από τα δίχτυα των ψαράδων

Οι δύο ακτιβίστριες δεν θέλουν να πεθαίνουν τα ψάρια τόσο άδοξα


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
22:57
05/02/2019
Οι δύτριες που σώζουν καρχαρίες από τα δίχτυα των ψαράδων
3
loading

Η Kori Garza και η Etoile Smulders χαιρετίζονται από τη μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα ως ηρωίδες.

Οι δυο κοπέλες έχουν την ακτιβιστική οργάνωση Ladyshark Expeditions και προσπαθούν να σώσουν καρχαρίες από αγκίστρια και δίχτυα ψαράδων του κόσμου.

Αυτή τη φορά βρέθηκαν στα ανοιχτά της Παπούας στην Ινδονησία για να εκτελέσουν άλλο έναν θαλάσσιο άθλο.

Και τις βλέπουμε πράγματι να απελευθερώνουν τους καρχαρίες από τα δίχτυα και να βγάζουν με τα χέρια τους τα αγκίστρια από τα στόματα άλλων.

«Οι ψαράδες δεν στοχεύουν τους καρχαρίες», δήλωσε η Kori, «δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να τους φάνε ή να τους πουλήσουν, είναι απλά αθώα θύματα της αλιείας».

Και συνεχίζει: «Όταν βρίσκονται τυχαία στα δίχτυα και τα αγκίστρια τους, αυτή είναι μεγάλη ενόχληση για τους ψαράδες. Δεν έχουν καμία άνεση στον χειρισμό ζωντανών καρχαριών».

Και κατέληξε πως όλες οι επιχειρήσεις τους γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τους ψαράδες, καθώς δεν θέλουν να παρέμβουν στο δύσκολο μεροκάματο που βγάζουν. «Οι ψαράδες δεν είναι κακοί άνθρωποι, δεν είναι τέρατα», λέει χαρακτηριστικά, «προσπαθούν απλώς να θρέψουν τις οικογένειές τους»…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar παπαρουνα

    ναι, σώστε τους καρχαρίες για να τρώνε περισσότερους!! φτάσαμε να γίνουμε όλοι ζωόφιλοι και να υπερασπίζουμε πιο πολύ όλων των ειδών τα ζώα του πλανήτη από τους ανθρώπους και ξεχνάμε τις καθημερινές επιθέσεις τους και με θανατηφορα κατάληξη!! Πιο πολύ κινδυνεύεις να σου ριχτεί άγριος αδέσποτος σκύλος παρά ληστής!

  2. avatar Pent

    δεν ενδιαφέρονται για καρχαρίες? νομίζεις. τα πτερύγια τους ξέρεις πόσο πιάνουν? Όπως και να χει, μπράβο σας.

  3. avatar Και τα μυαλά στα κάγκελα

    Είναι μέχρι να σε φάνε!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει