Η οικογένεια Metcalf από τη βόρεια Καρολίνα συναντήθηκε ξανά με το σκύλο που είχε χάσει πριν από τέσσερα χρόνια, χάρη στο μικροτσίπ που του είχαν εμφυτεύσει και την καλοσύνη της γυναίκας που τον βρήκε και τον περιμάζεψε!

Τέσσερα χρόνια πριν η οικογένεια πίστεψε ότι δε θα έβλεπε ποτέ ξανά την αγαπημένη της σκυλίτσα Cassie, όταν εκείνη το έσκασε από ένα συγγενικό σπίτι που την είχαν δώσει για φιλοξενία.

Δε γνωρίζουν τι έκανε και πού βρισκόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρά μόνο τις δύο τελευταίες εβδομάδες που τη βρήκε να περιπλανιέται στη γειτονιά της η Cheryl Smith και αποφάσισε να την περιμαζέψει.

Η Cheryl παρατήρησε ότι η σκυλίτσα δεν είχε κολάρο ή ταυτότητα, αλλά δεν ήθελε να την αφήσει σε κάποιο κέντρο ζώων.

Αντίθετα, την πήγε σε αρκετούς κτηνιάτρους με την ελπίδα ότι κάποιος θα είχε αρχείο για εκείνη και με αυτόν τον τρόπο θα έβρισκε τα ίχνη των ιδιοκτητών της!

Ανακάλυψε ότι είχε μικροτσίπ και παρότι εν τω μεταξύ η οικογένεια Metcalf είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας, κατάφερε να τους εντοπίσει και να τους ειδοποιήσει.

«Αν ήταν το δικό μου σκυλί, θα ήθελα όποιος το έβρισκε να κάνει το ίδιο για μένα. Η ιδιοκτήτρια έπαθε σοκ. Άρχισε να κλαίει και έδωσε το τηλέφωνο στον άντρα της» είπε η Cheryl.